PŘEDVÁNOČNÍ NABÍDKA ČTVRTEK 19. - NEDĚLE 22.12.2024

  Milí hosté,
dovolte, abychom Vám představili nabídku posledního předvánočního víkendu, připravenou tentokrát již od čtvrtka 19.12. od 16.00hod.!
 
Kromě této víkendovky bude k dispozici tradičně i stálá nabídka, vč. našich specialit: čerstvě pečených kolen a žebírek!

 

Tento víkend bude pro Vás otevřeno:

ČTVRTEK 19.12.: 16.00 - 22.00 hod.
(kuchyň do 20.00h.)

PÁTEK 20.12.: 16.00 - 22.00 hod.
(kuchyň do 20.00h.)
SOBOTA 21.12.: 11.00 - 22.00 hod.
(kuchyň do 20.00h.)
NEDĚLE 22.12.: 11.00 - 19.00 hod.
(kuchyň do 17.30h.)
 

Pokud byste měli v plánu navštívit nás v sobotní obědový čas, doporučujeme rezervovat místa:
- e-mailem info@hostinecuvlachu.cz,
- přes rezervační formulář na našich stránkách na tomto odkazu,
- telefonicky či SMS na tel. č.: 603220247, příp. na 549427001 (pouze v otevírací čas)     

Jelikož připravujeme všechna jídla čerstvá a v omezeném počtu porcí, nabízíme i možnost si společně s rezervací objednat dopředu i vybrané pokrmy. Budete tak mít jistotu, že i když budou již vyprodaná, pro vás je připravíme :)

PIVNÍ SPECIÁLY

ČERTOVSKÝ SPECIÁL 14st.
Pivovar Ježek, Jihlava

Čertovský speciál 14° je spodně kvašený pivní speciál výjimečné chuti, který připravili sládci z jihlavského pivovaru. Je charakteristický temně červenou barvou a bohatou, jemnou narůžovělou pěnou a  vyváženou plností a hořkostí.
 
 
 
 
 

VÍNA

SVATOMARTINSKÁ VÍNA

Svatomartinská vína z vinařství Štěpán MAŇÁK ze Ždánic. Kromě celé řady úspěchů se svými skvostnými víny může se toto vinařství pyšnit titulem Vinařství roku 2023 a nejčerstvějším TOP vinařský cíl 2024. 

Z jejich nabídky budeme mít k dispozici:
VELTLÍNSKÉ ČERVENÉ RANNÉ
SVATOVAVŘINECKÉ ROSÉ


 
 
ČERVENÁ VÍNA ZE STÁLÉ NABÍDKY
MERLOT r.2022, qualitätswein, suché, Weingut Tagwerker

FRANKOVKA r.2022, pozdní sběr, suché, Vinné sklepy Skalák

 

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

Hostinec U Vlachů na Firmy.cz

       

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.