PŘEDVÁNOČNÍ NABÍDKA 22.-23.12.2023

Vážení přátelé,
    dovolte, abychom Vám představili nabídku posledních předvánočních dní, která bude k dispozici tradičně od pátečních 16.00hod.! Kromě této nabídky bude k dispozici samozřejmě i stálá nabídka, vč. čerstvě pečených kolen a žebírek.

    Kromě této nabídky bude k dispozici tradičně i stálá nabídka, vč. našich specialit: čerstvě pečených kolen a žebírek!

Otevřeno je:
pátek: 16.00 - 22.00hod.
sobota: 11.00-15.00h.

DŮLEŽITÉ!
V sobotu budeme mít otevřeno do 15hod. V neděli 24.12. pak zavřeno.

 

     Pokud byste měli v plánu navštívit nás v sobotní obědový čas, doporučujeme rezervovat místa, nejjistěji e-mailem info@hostinecuvlachu.cz či telefonicky či SMS na tel. č.: 603220247. Taktéž lze telefonicky na: 549427001, ale pouze v otevírací čas.

     Jelikož připravujeme všechna jídla čerstvá a v omezeném počtu porcí, nabízíme i možnost si společně s rezervací objednat dopředu i vybrané pokrmy. Budete tak mít jistotu, že i když budou již vyprodaná, pro vás je připravíme :)

 

 

 

 

PIVNÍ SPECIÁL

ČERTOVSKÝ SPECIÁL 14st.
Pivovar Ježek, Jihlava
Čertovsky silné pivo s temně rudou barvou. Vyvážená plnost a hořkost. Pivo silné světlé, ochucené, nefiltrované.
EPM 14,2 % hm, alkohol 6,0 % obj, EPM 24.

 

 

 

 

SVATOMARTINSKÉ VÍNO
Vinařství V&M Zborovský, Velké Pavlovice

MUŠKÁT MORAVSKÝ, r.2023
Typická muškátová vůně s tóny zralých meruněk, ananasu, liči a kokosu. Chuť je ovocná, lehká, osvěžující s tóny meruněk a vanilky, zakončena svěží kyselinkou a tóny meruňkové marmelády.

ZWEIGELTREBE ROSÉ, r.2023
Vůně smetanová, jahodovo-malinová. Chuť je výrazně ovocná, šťavnatá, se stopou zahradního ovoce, vanilky a s dlouhou, lehce kořenitou dochutí.

MODRÝ PORTUGAL, r.2023
Ve vůni intenzivní tóny ostružin a višní v čokoládě. Na chuti šťavnaté červené bobulové ovoce a čokoláda. V dochuti dlouhé s ovocnými tóny sušeného ovoce.

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

Hostinec U Vlachů na Firmy.cz

       

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.