ČERSTVĚ PEČENÁ VEPŘOVÁ KOLENA A ŽEBRA K VYZVEDNUTÍ S SEBOU I TENTO PÁTEK 12.5. A NAPOSLEDY!
Dovolte, abychom Vám naposledy nabídli možnost objednávky a vyzvednutí čerstvě pečených vepřových kolen a žeber v tento pátek 12.5. Proč naposledy? Protože už příští víkend (od soboty 20.5.) pro vás OTEVÍRÁME! O tom ale až v dalším příspěvku.
Nechce-li se Vám tedy o víkendu ztrácet čas vařením, objednejte a v pátek mezi 16-19hod. vyzvedněte! Kolena i žebírka Vám vydrží až do neděle a rádi připojíme návod, jak ohřát tak, abyste to měli jako u nás v restauraci.
Objednávky nám můžete již nyní hlásit na:
- info@hostinecuvlachu.cz
- tel.: 603220247, 549427001
- na FB přes messenger.
U kolen nám dejte vědět, o kolik kusů máte zájem (váha cca 1,3-1,8kg, 1kg-418,-Kč).
U žeber kolik větších-500g (274,-Kč) či menších-300g (193,-Kč) porcí, případně požadovanou jinou váhu.
K vyzvednutí pak bude vše čerstvě upečené mezi 17.00-19.00hod.
I když toho budeme péct zase snad dost, stále to bude pouze omezený počet. Takže pokud máte zájem a přemýšlíte o objednávce, doporučujeme neváhat.
K zakoupení bude tradičně i vychlazené pivo (i když zatím pouze v PET lahvích) z tišnovského Pivovaru Květnice.
- světlé 11st.
- polotmavé 11st.
- světlé 12st.
NÁŠ BEZOVÝ A LEVANDULOVÝ SIRUP
Bezový sirup pochází z květů bezu černého, který roste v přímo v zahradě našeho hostince. A jak bylo natrháno, tak bylo naloženo, poté uvařeno, zcezeno a nalahvováno.
Levandule na levandulový sirup ročníku 2022 pochází ze Železného, kde byla, za svolení paní domu, v krásné předzahrádce ostříhána a následně naložena, uvařena, zcezena a nalahvována.
Do obou sirupů byla jako konzervant v doporučeném dávkování použita kyselina askorbová. Tím se staly stabilními bez jakékoliv změny chuti či potřeb dalších úprav. Uzavřeny jsou kvalitním šroubovým uzávěrem s pojistným hrdlem.
Oba sirupy můžete zakoupit i v e-shopu MiKwine.cz v ceně 145,-Kč/0,75l.
ZAVAŘENÁ PEČENÁ VEPŘOVÁ KOLENA A ŽEBÍRKA
Oblíbené řešení, když chcete něco "domácího" a nechce se vám vařit!
Obsah sklenic tvoří výhradně a pouze maso z pečených kolen a žeber (bez kostí a křupek), zalité výpekem a 2 x 30 min. na vysokou teplotu zavařené. Takže vám vydrží téměř jako konzerva!
Lze také kdykoliv zakoupit i v e-sho